Een eiken tafelblad van 3 cm dik.

De dikte van een eiken tafelblad is van grote invloed op de ‘look’ van uw tafel. Gaat u voor een subtiel tafelblad eikenhout van 3 cm, een toegankelijk tafelblad van 4 cm dik of een stoer & robuust blad van 5 of 6 cm? Bij EIKENvakman.nl vindt u een ruime collectie eiken tafelbladen en in een serie blogartikelen vertellen wij u iets meer over de diverse diktes binnen onze collectie. Dit keer gaan we dieper in op een eiken tafelblad van 3 cm dik.

3 cm dik eikenhout.

Een eiken tafelblad 3 cm dik bestelt u direct & voordelig – OP MAAT – bij EIKENvakman.nl. Een eikenhouten tafelblad van 30 mm dik is een mooi & subtiel ogend massief eiken tafelblad, voor een stijlvolle eiken tafel! Met een gerichte collectie massieve eiken tafelbladen met een dikte van 3 cm, zowel rustiek als foutvrij eikenhout, slaagt u bij ons altijd. U bestelt deze eenvoudig online in de door u gewenste afmeting: In een breedte van 70 t/m 120 en een lengte van 70 t/m 350, op de millimeter nauwkeurig! Een tafelblad eikenhout van 3 cm dik betreft massief eikenhout en is ambachtelijk verlijmd, geschaafd en zorgvuldig afgewerkt.

Foutvrij of rustiek eikenhout?

Gaat u voor een 3 cm dik eiken tafelblad van rustiek eikenhout, dat noesten, scheurtjes en takjes bevat die zorgen voor een mooi & sfeervol eiken tafelblad. Of kiest u voor foutvrij eikenhout (zichtzijde A-kwaliteit), dat geen (nauwelijks) noesten en scheuren bevat? Een tafelblad van foutvrij eikenhout oogt wat rustiger en is ideaal geschikt voor een stijlvolle eiken tafel. Wat uw wensen ook zijn, altijd een 3 cm dik eiken tafelblad op maat bij EIKENvakman.nl!