Een houten sectionaalpoort gerealiseerd

64Nadat ik een oude loods op het oog en vervolgens niet meer uit mijn hoofd kreeg, wist ik: ik moet hier echt iets mee. Ik heb me suf gelobbyd bij de gemeente om het voor elkaar te krijgen en uiteindelijk was het zover, het huis kreeg het stempel dat het voor een woonbestemming gebruikt mag worden. Die lange adem is het wel waard geweest overigens want de aanschaf kostte me uiteindelijk maar een schijntje en bovendien heeft het een enórme potentie!

Potentie werd realiteit

56En van die potentie ben ik nu langzaamaan steeds meer een realiteit aan het maken, stukje bij beetje ben ik het aan het opknappen. Natuurlijk kan ik lang niet alles zelf doen in dit kader, want zo’n expert ben ik zeker niet op alle terreinen, maar het gros van de werkzaamheden kan ik zelf – ik heb ze ook zelf bedacht en op papier gezet en het is fijn ze dan ook zelf te kunnen uitwerken.

Onlangs liet ik een derde komen voor een houten sectionaalpoort, nou echt bij uitstek iets wat ik zelf niet kan. Samen heb ik met Different Doors aan het ontwerp ervan gewerkt, maar de uitvoering ervan legde ik volledig bij hen. En het bleek ook echt iets te zijn wat je wel aan hen kunt overlaten. Dit bedrijf heeft echt een expertise op dit terrein en ik ben dan ook zeer tevreden over de resultaten.

58De lezer kan ik dit bedrijf dan ook cordiaal aanbevelen. Mocht je zelf een houten sectionaalpoort in je garage, schuur of aan je woning geïnstalleerd willen zien, neem dan zeker eens contact op met dit uitstekende bedrijf!