Functionele bureaustoelen bestellen voor je personeel

Een goede bureaustoel van Offictopper.com is ontzettend belangrijk en helemaal wanneer meer mensen thuiswerken. Dat komt omdat een bureaustoel het lichaam ondersteund wanneer iemand voor een lange tijd achtereen in een bepaalde houding zit. Het is belangrijk dat iemand een goede stoel heeft zodat iemand een goede houding aanneemt. Een goede stoel uitkiezen kan nog best een uitdaging zijn omdat een goede stoel aan verschillende eisen moet voldoen om zich een goede stoel te mogen noemen. We gaan het voor je uitleggen.

Functionele bureaustoelen bestellen voor je personeel

Het personeel moet vaak voor een lange tijd achter elkaar in een bepaalde houding zitten. Het is dan wel belangrijk dat dit een goede houding is want anders kunnen er vervelende blessures optreden. Je kunt hierbij denken aan klachten aan de rug of schouders. Deze kunnen eerst wat vervelend zijn, maar vervolgens zelfs uitlopen tot ergere problemen zoals een hernia. Het is dus belangrijk om het lichaam in de juiste houding te brengen en deze voldoende te ondersteunen zodat een blessure niet snel zal optreden. Hiervoor is een goede stoel belangrijk welke op bepaalde manieren ingesteld kan worden. We gaan je vertellen welke verschillende onderdelen er van de stoel belangrijk zijn.

Wat is een goede bureaustoel?

Op een goede bureaustoel moet iemand dus in een goede houding zitten, maar wat is een goede houding? Iemand moet met een rechte rug, de knieën gebogen op 90 graden zitten en dan alsnog zijn voeten plat op de grond kunnen zetten. Wanneer dat lukt, zit iemand dus in een goede houding, maar de stoel moet dan wel meewerken. Niet iedereen is even lang en heeft even lange benen en daarom is het dus belangrijk dat de stoel in hoogte versteld kan worden. Op die manier kunnen mensen met verschillende lengtes in een goede houding zitten. Tevens is het zo dat er een rugleuning aanwezig moet zijn welke de rug moet kunnen ondersteunen. Vaak bestaat de stoel uit twee delen in de rug en is het mogelijk om de onder rug te ondersteunen met een flinke steun. De rest van de rug heeft minder ondersteuning nodig. Vaak kan de onderrug extra ondersteund worden door de leuning op te pompen bijvoorbeeld. Leuningen voor de armen zijn ook belangrijk. De armen moeten namelijk af en toe kunnen rusten en daarvoor is het dus belangrijk dat er armsteunen aanwezig moeten zijn. Al met al zijn er verschillende onderdelen van de stoel die belangrijk zijn om het lichaam te ondersteunen. Een goede stoel is belangrijk voor goede ondersteuning.